FrontOffice helägda dotterbolag vinner ny kundorder

FrontOffice Nordic AB (Publ) (”FrontOffice”) helägda dotterbolag Svensk Företagsrekonstruktion har vunnit en ny kundorder och kommer att hjälpa ett internationellt mjukvaruföretag genom en företagsrekonstruktion. Estimerat ordervärde cirka 300 000 sek.

”Vi vill att alla företagare ska veta om att rekonstruktion är ett av de bästa sätten att överkomma en tillfällig kris och ett effektiv och relativt snabbt sätt för att vända en negativ trend. Att rädda ett bolag med hjälp av en företagsrekonstruktion är inte bara bra för ägare, personal och leverantörer, det är också enorma värden som räddas på samhällsnivå. Att agera i tid och inte vänta in i det sista innan man tar hjälp är den största nyckeln för att lyckas vända sitt bolag från kris till välmående igen! Bra företag är värda att räddas” säger Marcus Wenner, VD Svensk Företagsrekonstruktion.

Om företagsrekonstruktion
En företagsrekonstruktion är en mycket effektiv väg framåt eftersom man får ett anstånd med samtliga skulder under rekonstruktionsprocessen. Ett bolag som genomför en företagsrekonstruktion är också skyddat mot konkurs, utmätning och liknande åtgärder. Därigenom ges bolaget tid att göra nödvändiga åtgärder och staka ut en positiv riktning igen. En lyckad företagsrekonstruktion och verksamhetsförbättringar går alltid hand i hand. Omställningsarbetet sker direkt i samarbete med företagets ledning och nyckelpersonal.

Personalen på Svensk Företagsrekonstruktion är ett rutinerat team av ekonomer, jurister och företagare som har erfarenhet från bl.a. Skatteverket, startupbolag och advokatbyråer.

”Vi har utfört uppdrag åt flera hundra företag sedan starten 2013, såväl privata som publika. Det innebär att vi har räddat flera tusen arbetstillfällen. Vi vill att fler företagare ska få kunskap om att rekonstruktion är en möjlig lösning och välja det istället för konkurs” säger Marcus Wenner.

Läs mer om företagsrekonstruktion: https://www.svenskrekonstruktion.se/ 

Kategori
PDF
Arkiv
Sök