VOPY ANSTÄLLER NY CCO FRÅN TELENOR

Vopy Technology AS anställer Stein Erik Nordmo som ny Cheif Commercial Officer

Front Ventures AB (publ) intressebolag Vopy Technology AS har anställt Stein Erik Nordmo som ny Cheif Commercial Officer. Som CCO ansvarar Stein Erik främst för att etablera och utveckla Vopys affärsrelationer med nya partners i ”Emerging markets”, främst avseende länder i Afrika och Asien.

Stein Erik har en omfattande erfarenhet från utveckling av finansiella tjänster i ”unbanked markets” i Afrika och Asien. Stein Erik kommer närmast från Telenor AS och varit en del av det team som skapat och byggt upp Telenor Financial Services som utvecklat prisvärda och smidiga mobila finanstjänster i Myanmar, Pakistan, Bangladesh och Malaysia. Den verksamheten har idag vuxit till mer än 20 miljoner aktiva kunder.

Stein Erik har även arbetat som Investment Manager inom Corporate Ventures enheten Telenor New Business & Telenor Innovation.

”För Vopy är det mycket positivt att kunna knyta till sig Stein Erik. Han har en omfattande erfarenhet, gedigen kompetens och ett mycket stort kontaktnät, egenskaper vi är säkra på kommer gagna Vopy både på kort och lång sikt.” säger Johan Lund, VD för Front Ventures AB.

Front Ventures AB (publ) äger 7,5% av Vopy AB som är moderbolag till, och äger 100% av, Vopy Technology AS.

Kategori
PDF
Arkiv