D2I Financial Services i nytt avtal med TT-Line

Front Ventures portföljbolag Vopy, förvärvade den 15 juni D2I Financial Services (D2I). D2I meddelar nu att de har ingått avtal och implementerat sina produkter framgångsrikt hos det tyska marknadsledande rederiet TT-Line, D2I hanterar nu alla betalströmmar från bolagets svenska webbplats. TT-Line förbinder de största tyska Östersjöhamnar Travemünde och Rostock, polska Swinoujscie, Klaipeda i Litauen samt den viktigaste hamnen i Sverige - Trelleborg.

Efter en framgångsrik testperiod av D2I:s-teknik som visat att den kan hantera större betalvolymer har TT-Line valt att ersätta tidigare leverantör. Genom avtalet hanterar nu D2I alla betaltransaktioner för TT- Lines verksamhet som görs via den svenska webbplatsen, så som betalningar via kort, Swish och all fakturahantering.

”De tester vi gjort tillsammans har varit framgångsrika och vår teknik levererar det som vi utlovat, därför valde TT-line att nu i september helt ersätta den tidigare leverantören med våra moderna betaltjänster. Vi ser fram emot att vara en del i att göra betalningsprocessen enklare för TT-Lines alla kunder och på så vis bidra till att generera större intäkter åt TT-Line. Förhoppningsvis är den svenska marknaden startskottet på ett långt och mer utvidgat samarbete framöver” säger Jens Claesson, CEO, D2I Financial Services AB.

Om TT-Line

TT-Line är ett tyskt rederi hemmahörande i Lübeck som sedan 1962 bedrivit färjetrafik mellan Travemünde i Tyskland och Trelleborg. TT-Line transporterar omkring 900 000 personer per år, 200 000 bilar och mer än 450 000 godsenheter och är därmed marknadsledande vad gäller transporter mellan Kontinentaleuropa och Sydsverige.

Om Direct2Internet AB (publ)
Direct2Internet (”D2I”) och det helägda dotterbolaget D2I Financial Services är ett svenskt bolag som grundades 1999 och är ett finansiellt institut och en s.k. PSP (Payment Service Provider) som erbjuder betalväxlar och innehar avtal och tillstånd att hantera transaktioner. D2I erbjuder även kortterminaler, e-handelslösningar och andra betaltjänster. D2Is kunder består av banker, detaljhandlare och större butikskedjor. 2022 blev D2I utnämnda som ett av de 15 mest konkurrenskraftiga fintech-företagen av Mastercard. D2Is dotterbolag, D2I Financial Services AB innehar tillstånd hos Finansinspektionen.

Kategori
PDF
Ladda ner
Arkiv
Sök