Powrs/Vaulter vinner prestigefyllda ”Investment Awards” i Mastercards Lighthouse

Fintechbolaget Powrs har med sin tjänst Vaulter fått en utmärkelse inom Mastercards Lighthouse- program där de vunnit kategorin ”Investment Award”, vilket innebär att Powers/Vaulter är det bolag som fått mest uppmärksamhet från programmets investerare.

Vaulter är en smart tjänst inom reseindustrin som fungerar som en trygg mellanhand mellan köpare och säljare och skyddar resenärer från eventuella bedrägerier samt ger kunden omedelbar återbetalning vid inställda resor.

Powers/Vaulter har under hösten deltagit i Mastercards Lighthouse-program som avser att para ihop fintech-startups med rätt företagspartners för att stärka hela ekosystemet för finansiella tjänster och skapa tillväxt för samtliga parter. Under programmet får deltagarna möjlighet, att i workshop-format, presentera sig och sin idé för potentiella investerare. Förutom att träffa Mastercard, dess bankpartners och potentiella investerare, får deltagande startups både teknisk, legal och finansiell rådgivning, samt hjälp med marknadsföring.

”Vi är glada över att vi fått varit en del av Mastercards Lighthouse-program. Under den här resan har vi lärt oss mycket, fått värdefulla insikter och knutit många nya kontakter. Kulmen på denna upplevelse var när de annonserade att vi vunnit ”Investment Awards-priset”, det är vi otroligt stolta över. Vi tar med oss många bra insikter från programmet över vad vi behöver förbättra och vi har lärt oss vart i vår affär vi ska lägga vårt främsta fokus. Vi jobbar nu vidare tillsammans med Mastercard där vårt långsiktiga mål är att tillsammans skapa ett lojalitetsprogram. Vi vill rikta vår tacksamhet till alla deltagare vi tävlat mot och alla vi har haft möjlighet att knyta an till under denna resa. Nu fortsätter vi att arbeta hårt mot våra mål och vi hoppas att vi inom kort kan presentera fler spännande nyheter.” säger Robert Eirfjell, VD Powrs.

https://www.powrs.se/ 

Kategori
PDF
Ladda ner
Arkiv
Sök