Välkommen att bli delägare i Vopy – embedded finance är framtiden

Front Ventures portföljbolag, Vopy AB (publ) utvecklar produkter och tjänster inom embedded finance i en SaaS modell med betydande skalfördelar. Vopy bjuder nu in till nyemission och erbjuder allmänheten att bli delägare i bolaget. Embedded finance är en marknad som växer enormt snabbt och bolaget har redan slutit ett antal avtal samt sitter i avtalsförhandlingar med flertalet stora globala aktörer. För att möta marknadens efterfrågan och fortsätta sin tillväxt tar nu Vopy in 25,3 miljoner sek.

Vopy är ett globalt mjukvaruföretag som levererar embedded finance. Vopys embedded finance-lösningar innebär att i princip vilket företag som helst kan erbjuda finansiella tjänster till sina kunder under sitt eget varumärke, det passar särskilt företag med stora återkommande kundvolymer.

Vopy hjälper företagen att erbjuda bankkonton, digitala betallösningar, kort och krediter till sina kunder. Utan att de behöver investera i ny kunskap eller nya medarbetare, eller bekymra sig om regulatoriska frågor, det tar Vopy hand om tillsammans med sina bankpartners. Allting levereras i en SaaS-tjänst med stora skalfördelar, där Vopy arbetar i en B2B2C-modell och levererar hela vägen till kundernas kunder.

Enorm efterfrågan på Vopys produkter
Globalt finns det en enorm efterfrågan på Vopys erbjudande och bolaget har en stark prospectlista. Marknaden för embedded finance spås växa mycket kraftigt de kommande åren och Vopys mål är att bli en världsledande aktör inom 5 år.

Din chans att bli delägare – innan det tar fart!

Vopy bjuder nu in allmänheten att bli delägare och få möjlighet att vara med på resan. Emissionen pågår fram till den 15 november 2022. Läs mer och teckna direkt med BankID på Vopys hemsida: http://invest.vopy.com/

Brygglån konverteras till aktier

Front Ventures, tillsammans med ett antal andra låntagare, kommer att konvertera inlånat kapital i Vopy till aktier i pågående emission. Front Ventures inlånade kapital motsvarar ca 3 miljoner sek.

” Vårt portföljbolag Vopy genomför nu en nyemission. Emissionen sker på en rabatterad nivå jämfört med föregående emission, priset är nu satt utifrån hur marknaden värderar fintechbolag i rådande marknadsturbulens. Prissättningen motsvarar inte bolagets potential. Tror man på bolaget och embedded finance, så är detta ett ypperligt tillfälle att köpa aktier direkt i ett av våra portföljbolag och dessutom till ett mycket förmånligt pris.

Jag ingår från och med den 5 oktober i Vopys styrelse och min roll är att driva marknadsföringen av bolaget. Front Ventures har investerat ca 26 miljoner i Vopy sedan start och vi avser att teckna vår del i emission” säger Johan Lund, VD Front Ventures.

Emissionsvillkor

  • Emissionsvolym: 845 000 Units omfattande 33 800 000 aktier samt 21 125 000 teckningsoptioner
  • Teckningsvillkor: Varje Unit innehåller 40 aktier och 25 vederlagsfria teckningsoptioner. Priset för 1 Unit är 30 SEK (teckningskurs per aktie är 0,75 SEK) Minsta teckningsåtagande är 500 Units á 30 SEK, totalt 15 000 SEK
  • Teckningsperiod: Till och med 15 november 2022 med möjlighet till förlängning
  • Emissionsbelopp: Maximalt 25,35 miljoner SEK vid fulltecknad emission
  • Bolagsvärdering pre-money: Ca: 151 miljoner SEK
  • Teckningsoptioner: Varje teckningsoption ger rätt att köpa en aktie för 1,00 SEK. Samtliga teckningsoptioner kan utnyttjas under en lösenperiod på cirka en månad, lite mer än 12 månader efter registreringen av den pågående nyemissionen.

Läs mer och delta i emissionen här http://invest.vopy.com/

Kategori
PDF
Arkiv
Sök