Vopy fortsätter att expandera – tillsätter CTO

Front Ventures portföljbolag Vopy AB (”Vopy”) förstärker sin organisation genom att anställa Luis Izquierdo som Chief Technical Officer (CTO). Luis har lång erfarenhet från att bygga starka utvecklingsteam och han har bland annat lett utvecklingen av ATG: s nya spelplattform samt varit ansvarig för utvecklingen av ICA Handla, som idag är Nordens största livsmedels e-handel.

Vopy har sedan tidigare meddelat att de anställt Annika Norin som CFO och Richard Berg som Chief Legal & Compliance Officer. Nu meddelar bolaget att de stängt ytterligare en nyckelposition genom att anställa Luis Izquierdo som CTO. Luis Izquierdo kommer närmast från BirdView Insight som bland annat utvecklar företagsplattformar för att centralisera kommunikation. Luis ansvarade där för design och utveckling av skalbar funktionalitet. Luis har tidigare utformat strategin och samordnat utvecklingen för att flytta den gamla ATG plattformen till en ny molnbaserad version. Luis var även ansvarig för utvecklingen och utrullningen av ICA Handla som är en av Nordens största e-handelsplattformar. Han var också ansvarig för att bygga och lansera BVDash (https://bvdash.com), ett av de 10 bästa SaaS-program- och projektledningssystemen på marknaden. (https://www.goodfirms.co/project-management-software/).

Luis är en tungviktare inom utveckling och IT och vi är mycket glada att han har valt att bli en del av Vopy. Hans styrkor i att leda och bygga utvecklingsteam är precis det som vi på Vopy har letat efter. Vi har nu fått till ett komplett managment team. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med dessa kompetenta medarbetare säger Kim Forssell, VD Vopy AB.

Luis huvudsakliga uppgifter kommer vara att bygga och leda ett lokalt utvecklingsteam i Sverige som ska vara kärnan i Vopys utveckling. Han kommer även ansvara för den fortsatta utveckling och utrullningen av Vopys plattform på de olika marknaderna. Han tillträder sin roll den 1 juni.

”Jag har länge sneglat på fintech och är väldigt glad att få vara en del av Vopy med deras solida plattform innehållande multi tenant och blockkedjor. Jag vill vara en del i den revolution som sker just nu inom fintech och betalindustrin. Jag tror detta kan bli riktigt bra” säger Luis Izquierdo.

För mer information ang. Vopy, kontakta:
Kim Forssell, Verställande direktör
kim@vopy.com
072-308 58 35

Kategori
PDF
Arkiv
Sök